Richtig bewusst geworden, dass Weihachten direkt vor der Tür steht, ist mir erst, als Jens Juniel mich zur Adventsausstellung ins Blumenmeer einlud. Am 24. und 25. November drehte sich in seinem Floristik- und...
Im Artikel Slow Food Tage auf Juist habe ich bereits verraten, dass mir Stefan Danzer vom Hotel Achterdiek auf Juist mir ein Rezepte zum Nachkochen anvertraut hat. Wenn ihr mehr Rezepte aus Juister Kochtöpfen haben...
Gesunde, nachhaltige, regional erzeugte Lebensmittel sind nicht nur die Grundlage für Slow Food. Sie sind eine einfache Möglichkeit, euer Leben gesünder und umweltverträglicher zu gestalten. Es ist nicht nötig...
Dieses Website Portal verwendet Cookies zur Optimierung der Browserfunktion. Informieren Sie sich, wie wir
Cookies verwenden und wie Sie Ihre Einstellungen ändern können.AkzeptierenAblehnenWeitere Informationen
Datenschutz & Cookie
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.